O tânără din Bistrița a ajuns în arest preventiv în Penitenciarul Gherla, după ce a fost depistată în două rânduri, de polițiști și jandarmi, că a nu a respectat măsura arestului la domiciliu impus de instanță. Tânăra este trimisă în judecată pentru tâlhărie calificată.

Tânăra de 20 de ani din cartierul bistrițean Viișoara, care a încălcat de două consecutiv ori măsura arestului la domiciliu, ultima dată pe 22 aprilie, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Arestarea preventivă a fost dispusă ca urmare a sesizărilor motivate, formulate de polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare la data de 8 aprilie, respectiv 22 aprilie 2020, întrucât aceasta a încălcat cu rea-credință măsura preventivă dispusă„, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BIstriața-Năsăud.

Astfel, Judecătoria Bistrița a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, față de tânăra de 20 de ani, din Bistrița, cercetată pentru infracțiuni contra patrimoniului.

 Aceasta a fost depusă în Penitenciarul Gherla, Secția Cluj-Napoca, în baza mandatului de arestare preventivă emis de către Judecătoria Bistrița.

Despre acest subiect, Gazeta de Bistrița a scris AICI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here