Politică de confidențialitate

1. Introducere Această politică de confidențialitate are scopul de a informa utilizatorii site-ului nostru despre modul în care gestionăm datele personale. Această politică este aplicabilă pentru utilizatorii site-ului operat de BoomMedia SRL.

2. Datele Personale Colectate BoomMedia SRL nu colectează date personale prin intermediul site-ului său, cu excepția cazului în care utilizatorii aleg să furnizeze astfel de date pentru a primi forma fizică a ziarului la adresa lor.

3. Utilizarea Datelor Personale Nu colectăm sau utilizăm date personale, cu excepția situațiilor în care utilizatorii solicită livrarea fizică a ziarului. În aceste cazuri, datele colectate vor fi folosite exclusiv pentru acest scop.

4. Divulgarea Datelor către Terți Datele personale nu vor fi partajate cu terțe părți.

5. Drepturile Subiecților Datelor Respectăm toate drepturile subiecților datelor conform GDPR, inclusiv dreptul la acces, rectificare, ștergere, etc. Utilizatorii pot exercita aceste drepturi conform procedurilor descrise pe site-ul nostru.

6. Securitatea Datelor Ne angajăm să protejăm datele personale conform standardelor industriale.

7. Transferuri Internaționale Datele personale nu sunt transferate în afara Uniunii Europene.

8. Modificări ale Politicii de Confidențialitate Politica de confidențialitate poate fi actualizată oricând de către noi, pentru a reflecta schimbările în practicile noastre de prelucrare a datelor sau schimbările legislative.

9. Contact Pentru întrebări sau informații suplimentare privind politica de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la https://gazetadebistrita.ro/contact-2/