Lista de consilieri județeni ai Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud a fost admisă doar parțial de Biroul Electoral Județean, din cauză că doi dintre candidați aveau documentele incomplete. Este vorba de Ana Emilia Bodriheic și Irimie-Gheorghe-Claudiu Andraș, un candidat la CJ din Uriu.

Lista de consilieri județeni ai PSD a fost admisă fără pozițiile 29 și 33, unde figurau Ana Emilia Boriheic și Irimie-Gheorghe-Claudiu Andraș nu au la dosar documentația completă pentru candidatura la o funcție de consilier județean.

Potrivit Hotărârii 41 a Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 6 Bistrița-Năsăud, Ana Emilia Bodriheic a completat doar într-un singur exemplar declarația pe proprie răspundere privind calitatea de lucrător al securității sau de colaborator al acesteia, dacă a avut sau nu această calitate, deși avea obligația să completeze două exemplare, în timp ce Irimie-Gheorghe-Claudiu Andraș nu a completat deloc acest document.

Restul celor 36 de candidați aflați pe lista PSD Bistrița-Năsăud pentru funcțiile de consilieri județeni au fost validați.

1 COMENTARIU

  1. Prostia și incompetenta BEJ Bistrița Năsăud
    Conform reglementarilor legale declarația se cere doar celor născuți până la 22 Decembrie 1973

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.