Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a ajuns în România. El urmează să aibă mai multe întâlniri, inclusiv cu președintele Klaus Iohannis sau premierul Marcel Ciolacu.
„Am ajuns în București, România, pentru discuții cu Klaus Iohannis și pentru a consolida relațiile noastre de bună vecinătate”, a spus Zelenski, pe Twitter.

„Ucraina este recunoscătoare pentru sprijinul României, care ne întărește statul, precum și pentru solidaritatea sa constructivă, care permite națiunilor noastre să fie donatori de securitate pentru lume, în special în securitatea alimentară. Am construit deja și putem extinde cooperarea care susține stabilitatea pentru multe alte națiuni.

Vom discuta despre continuarea cooperării în materie de securitate, dezvoltarea aviației și a altor coaliții, consolidarea apărării aeriene a Ucrainei, arhitectura de securitate a Mării Negre și relațiile noastre cu partenerii.

România este un prieten care ne-a venit în ajutor în cea mai întunecată zi a noastră și al cărui sprijin se întărește cu timpul. Sunt sigur că această vizită va fi benefică pentru ambele națiuni”,a mai spus președintele Ucrainei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.