Deputatul USR de Bistrița-Năsăud, Cristina Iurișniți, a anunțat cu puțin timp în urmă că își donează jumătate din îndemnizația de parlamentar pentru a sprijini sistemul sanitar, în speță fiind vorba despre nevoile Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. 

„Fac un apel la toți parlamentarii din județ să sprijine la rândul lor sistemul sanitar în această perioadă de criză profundă!
Am luat azi legătura cu doamna manager  Annabella Muzsi, pentru a avea informații directe de la sursă în privința nevoilor Serviciului Județean de Ambulanță care se află în prima linie de contact și luptă pentru prevenirea si combaterea Coronavirus!

Nevoile identificate:  Kituri de protecție și în special lipsa măștilor cu protecție ridicată Ffp2 și FFp3.
De asemenea prețurile prohibitive de pe piață, măștile chirurgicale simple ajungând de la 20 de bani/ bucata la aproimativ 10 lei.

Mulțumesc prefectului județului Stelian Dolha care m-a contactat personal și a salutat apelul meu public de solidaritate și de implicare civică! De asemenea am răspuns apelului lansat de Prefectura Bistrița în căutare de sprijin și voluntariat!
E momentul solidarității și al implicării pentru sănătatea și siguranța tuturor!”, transmite Cristina Iurișniți. 

Deputata bistrițeancă a mai adăugat că așteaptă o reacție și din partea colegilor ei parlamentari din tot spectrul politic.

Cristina Iurișniți încasează de la Camera Deputaților o îndemnizație lunară în valoare de 11.803 lei.

1 COMENTARIU

  1. DRAGI SI STIMATI POLITRUCI ,
    DATI O RDONANTZA DE GUVERN , prin care pana se revine la normal :
    – NICI UN SALAR SA NU FIE MAI MARE DE 100 DE MILIOANE DE LEI , la nimeni, indiferent ca-i in sector public ori privat ;
    – SI NICI O PENSIE MAI MARE DE 50 DE MILIOANE DE LEI .
    Diferemtele de drepturi … sa fie virate din oficiu direct in ” contul de solidaritate sociala ” … ca tuturor le ajung acest bani … si daca-i intrebati, NICIUNUL NU VA FI DE ACORD , ca se gandesc numai la ” matzul ” lor … sa nu cumva sa crape ( saracii ) de foame ! ! !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here