Trei bărbați din Mureș, arestați preventiv pentru furturi din locuințe de pe raza Bistriței

223

Trei bărbați din Târnăveni, județul Mureș, au fost arestați preventiv după ce prinși în flagrant, vineri 1 martie, de polițiștii bistrițeni, în timp ce încercau să fure dintr-o locuință din municipiu. Polițiștii au stabilit că de fapt cei trei mureșeni se aflau la cea de a treia spargere pe raza Bistriței. 

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 1 martie, un echipaj de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică Bistrița a surprins în flagrant delict trei persoane care încercau să sustragă bunuri dintr-o locuință, situată pe raza municipiului Bistrița.

Polițiștii, care se aflau în patrulare în zona respectivă, au observat trei bărbați care au intrat în scara unui bloc și care aveau un comportament suspect. I-au urmărit pe cei trei, iar la scurt timp i-au surprins în flagrant delict, după ce au forțat ușa unui apartament, din care încercau să sustragă bunuri. Ulterior, polițiștii au stabilit faptul că cei trei au vârste cuprinse între 26 de ani și 38 de ani și sunt din Târnăveni, județul Mureș„, precizează sursa citată.

În urma extinderii cercetărilor, a reieșit faptul că, la data de 18 februarie,  cei trei, împreună cu încă un bărbat de 51 de ani, tot din Târnăveni, ar fi sustras bani și bijuterii, în valoare de aproximativ 6.000 de lei,  din două apartamente, situate pe raza municipiului Bistrița.

Cei trei bărbați au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, iar sâmbătă, 2 martie, au fost prezentați instanței Judecătoriei Bistrița, cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă.

Cercetările sunt continuate de către Biroul de Investigații Criminale în cadrul unui dosar penal de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here