Echipa lui Robert Sighiartău, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean se extinde cu noi oameni de calitate. ”Profesoara Aurelia Dan se alătură echipei viitorului!” a transmis acesta.

Robert Sighiartău, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud îți extinde echipa. Încă un om de calitate i se alătură în lupta pentru un viitor mai bun al județului. Astfel, din echipă face parte acum și profesoara Aurelia Dan, fost inspector șef al Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud.

” Profesoara Aurelia Dan se alătură echipei! Școala nu este numai a profesorilor, a elevilor sau părinților. Ea este și a comunității. Dincolo de ziduri, vom forma atitudini, acele atitudini care pot face o comunitate să crească, să se dezvolte, să ofere oportunități, să-i (re) primească pe tinerii absolvenți în rândurile ei. Bine ați venit, doamna profesoară!” a transmis Robert Sighiartău.

Aurelia Dan este acum profesoară de istorie la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu”. A lucrat în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Bistrița – Năsăud din 2014, coordonând domeniul educației permanente. În perioada septembrie 2021 – martie 2022 a fost inspector șef al instituției. Aceasta a declarat în repetate rânduri că valorile sale sunt respectul față de muncă, corectitudinea și responsabilitatea.

”Vrem să avem o echipă puternică, profesionistă, care să vină cu o viziune pentru județul Bistrița – Năsăud. Îmi doresc ca fiecare copilaș, din orice colț al județului, să aibă acces și șanse egale la un sistem de educație de calitate. De aceea mă bucur că doamna profesoară Aurelia Dan a ales să se alăture echipei mele!” a concluzionat Robert Sighiartău, candidatul PNL la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.