Tâlharul de la Domus, arestat preventiv! Vezi cine este

620

Bărbatul din Viişoara care în urmă cu două zile a tâlhărit o femeie în zona Domus din Bistriţa, a fost arestat preventiv. Potrivit portalului instanţelor, acesta se numele Dan Adrian Tîmpău. 

 

Judecătoria Bistriţa a dispus luarea măsurii arestării preventive  pe o durată de 30 de zile în cazul bărbatului de 38 de ani care a jefuit, marţi, o femeie ziua în amiaza mare, smulgându-i de la  gât un lănţişor de aur.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa în dosar nr. 1137/P/2018, ca fiind întemeiată şi în consecinţă dispune arestarea preventivă a inculpatului T. D.-A. pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, prevăzută şi pedepsită de art. 233 din Codul penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 18.04.2018 şi până la data de 17.05.2018, inclusiv”, este decizia instanţei.

Potrivit IPJ BN, prejudiciul, în valoare  de 2.000 de lei, a fost recuperat în totalitate, iar cercetările continuă de către polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa.

 

2 COMENTARII

  1. Aratati moaca individului nu catusele ca sa ne putem feri de dansul ca puterea il elibereaza peste 2-3 zile daca voteaza cu cine -i este indicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here