Două femei din Bistrița-Năsăud au obținut de la polițiști ordine de protecție împotriva ginerilor lor. Una dintre acestea a fost agresată chiar în propria locuință, iar cealaltă a fost amenințată cu bătaia.

Una dintre femei este din Bistrița Bîrgăului și este în vârstă de 71 de ani. Polițiștii Secției 2 Prundu Bîrgăului, în a cărei rază de competență se află localitatea Bistrița Bîrgăului, au fost aleratți, joi, de bătrână, după ce aceasta a fost agresată de ginerele său, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din aceeași localitate.

Bîrgăuanul s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie, dar și cu un ordin de protecție emis pe numele său de polițiști.

În aceeași zi, în altă zonă a județului Bistrița-Năsăud, a fost amenințată de ginere cu bătaia o altă femeie, în vârstă de 44 de ani.

Polițiștii Secției 5 au fost sesizați de către o femeie de 44 de ani, din Reteag, despre faptul că ginerele său, un tânăr de 29 de ani, din localitate a venit la domiciliul acesteia, unde i-a adresat amenințări cu acte de violență„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Potrivit sursei citate, și acestui bărbat i s-a întocmit de către polițiști un dosar penal pentru amenințare, totodată fiind emis și un ordin de protecție provizoriu în favoarea femeii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here