Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Bistrița-Năsăud sistează activitatea cu publicul, accesul cetățenilor în instituție fiind interzis. Măsura se instituție în toate substațiile din județ. Pentru petiții și sesizări, activitatea se va derula online.

În contextul situației epidemiologice curente, atât pe plan național cât și internațional, pentru diminua riscul de contaminare a salariaților proprii și, implicit, protejarea capacității de intervenție operativă/structuri de suport operativ, conducerea Serviciului de Ambulanță  Județean Bistrița-Năsăud aduce la cunoștința opiniei publice județene că va implementa următoarele măsuri preventive, în ceea ce privește activitatea de relații publice :

  1. începând cu data de 19.03.2020 se limitează accesul cetățenilor în spațiile administrativ-economice ale unității, la strictul necesar, triajul persoanelor care solicită acces fiind realizat de către postul de pază de la intrarea în instituție. Această măsură se aplică în toate stațiile/substațiile/punctele de lucru ale instituției;
  2. activitatea de comunicare și relații cu publicul se va desfășura exclusiv electronic, prin intermediul:
    1. platformelor electronice: Solicitare informații publice și Petiții/Sesizări, ambele operaționalizate prin intermediul paginii web a unității, accesibilă la adresa www.ambulanțabistrițanăsăud.ro
    2. adreselor de e-mail, comunicate pe pagina web a instituției: secretariat.sajbn@gmail.com , secretariat@ambulantabistritanasaud.ro și dispecerat.sajbn@gmail.com (pentru aspectele ce țin de domeniul activității operative)
    3. prin fax, la numerele de fax  0263/217.055 (secretariat) sau 0263/217.250 (dispecerat integrat).

Ne cerem scuze cetățenilor, pentru eventualele neplăceri pe care le cauzează măsurile adoptate, dar suntem convinși că opinia publică va înțelege că aceste măsuri sunt menite pentru a securiza, în primul rând, personalul operativ de intervenție, care trebuie protejat, ca să poată interveni cât mai eficient posibil în sprijinul cetățenilor„, transmite conducerea SAJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here