Guvernul PNL a pregătit o serie de măsuri de sprijin pentru angajații care își vor relua activitatea după șomajul tehnic, dar și pentru firmele care vor angaja tineri, persoane de peste 50 de ani, cât și români care și-au pierdut locul de muncă în străinătate, anunță secertarul general al partidului, deputatul bistrițean Robert Sighiartău.

Potrivit deputatului, Guvernul PNL trece la măsuri active pentru salvarea și creșterea numărului de locuri de muncă și pentru sprijinirea sectorului privat.

Trecem la măsuri active și cât se poate de concrete în bătălia pentru salvarea și creșterea numărului de locuri de muncă și pentru sprijinirea sectorului privat.

Guvernul liberal le va plăti un maximum de 41,5 % din salariul mediu brut celor care își vor relua activitatea după somajul tehnic.

Vor fi sprijiniți să își găsească locuri de muncă tinerii, persoanele de peste 50 de ani și, nota bene, compatrioții noștri reîntorși acasă după ce și-au pierdut joburile în străinătate.

Cum? Guvernul le oferă firmelor care îi vor angaja plata a 50% din salariul angajatului în cuantum lunar de 2500 de lei, timp de un an„, a anunțat secretarul general al PNL.

Robert Sighiartău a mai precizat că, vor urma „și alte măsuri, un pachet de investiții masive, deoarece România are nevoie de o economie însănătoșită, de gândire pozitivă și construcție după criza pandemiei și pârjolul pesedist„.

3 COMENTARII

 1. Hai frate Roby sa-i impuscam pe toti din acest ” parjol ” … si sa le vopsim haina din piele de oaie celor din ” catastrofa ” din care si ‘mata faci parte ! Sunt foarte curios ce ar iesi din Romania, daca ar fi voie sa ne impuscam intre noi … , dar am o propunere si anume cei din ” ciuma rosie ” sa formeze un rand in „stanga” … si cei din ” ciuma neagra ” sa formeze un rand in ” dreapta ” … si la ” comanda ” celui cu ” baioneta ascutita ” … pe rand, cand hai din stanga, cand hai din dreapta, sa le dea picioare-n c*r halorlalti… si aia … sa rada !
  Mai, sunteti de toata groaza toti politrucii din tzara asta , egal ca sunteti de cea ori hais , exact ca si caii de la o carutza ruginita, goala si impotmolita intr-o mocirla veritabila, unde fiecare sa fie legat si sa traga de/la cate o latuta opusa celuilalt… !
  Maaa… nu va e rusine ?! Mai bine consultati-va intre voi ma si faceti ceva sa iesim din acest rahat social in care ne invartim si nu mai demolati tot din ceea ce face unul, cand ajunge la guvernare ‘al’lalt , ca nu va place culoarea copertilor de la proiectele facute !
  Maaa… si tu ai facut scoala si te-ai calificat pe banii publici, in vremea cand la butoane era ” parjolul psdist ” … , poate ai uitat, ca si tu ai mintea la fel de ” lunga ” ca si ai’lalti !

 2. Papa FRANCISC a spus ! Vindecarea oamenilor este mai importanta decat economia. Noi VERZII adaugam , Salvarea mediului ambiant si protectia speciilor de vietuitoare periclitate flori, animale este la fel de importanta odata cu vindecarea oamenilor.

 3. Mai Robytza, daca eu sunt ” rosu ” si tu ” negru ” … si vesnic ne tragem picioare-n c*r cand ne intalnim ” cu sau fara basca ” … ai impresia ca va fi ordine si pace sociala vreodata ? Maaa… io cred ca trebuie sa te consulti cu un medic, ptr ca tu ai o serioasa problema … fara sa te superi . Eu din prietenie crestina-ti spun pe fata ca este necesar acest lucru … , ca cei din gasca ta de interese n-o sa-ti spuna in veci .
  Asa te invata Sfanta Biblie sa faci si sa ai , astfel de atitudini sociale ?! Daca tot ai ales calea ” politrucilor ” fi ma serios, fa-ti treaba politica , dar nu mai fi atat de extremist , in veci avand treaba cu … ” parjolul ” ca nu scapi de el nici in mormant si sa nu va fie mirarea daca la urmatoarele alegeri or iesi tot ” hai cu parjolul ” de o sa dati toti in balbaiala !
  Vreti sa iesiti tot voi cei de ” ciuma neagra ” la putere, nu aveti decat ptr ca si de ” ciuma asta rosie ” ne-am saturat, dar faceti-o cu organizare si proiecte sociale viabile din care sa inteleaga oamenii ca vreti binele social al tuturor si atunci va vor alege , dar nu mai tot ” bagatzi bota prin gard ” unul la celalalt ! Terminati odata !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here