Pretul exorbitant cu care s-a vandut ”desenul” lui Trump

75

Un cumpărător anonim a achiziționat cu 29.184 de dolari o schiță semnată în urmă cu peste un deceniu de Donald Trump, a informat casa de licitații Nate D. Sanders, citată de EFE, informează Agerpres.

În această schiță, Trump voia să reprezinte orașul New York,  astfel încât să se vadă inclusiv clădirea Trump Tower.

Desenul cu dimensiuni de 29 x 22 de centimetri, care a avut prețul de pornire de 9.000 de dolari, a fost licitat de mai multe ori până la oferta finală prezentată de noul proprietar, al cărui nume nu a fost dezvăluit, potrivit site-ului casei de licitații cu sediu în Los Angeles.

Autorul a trasat în câteva linii simple cu marker auriu silueta orașului New York, în care apare strălucind în centru somptuoasa Trump Tower, în loc de mai celebrele Empire State sau clădirea Chrysler.Imagini pentru schita trump

Opera este produsul unui eveniment caritabil, la care Trump a asistat în 2005, și care s-a menținut în condiții bune până în prezent, deși este ușor pătată în partea din dreapta.

Potrivit casei de licitații, care a realizat vânzarea, există un număr foarte mic de astfel de desene semnate de actualul președinte, lucru pe care l-a calificat drept „extrem de rar”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here