Candidatul PMP la Primăria Bistrița, Ionuț Simionca, a prezentat echipa de consilieri cu care va intra în bătălia electorală din toamna acestui an.

Într-o conferință de presă organizată în Parcul Municipal din Bistrița, Ionuț Simionca a precizat că lista conține nouă nume, aceasta urmând să fie completată cu încă un candidat care va proveni din rândul cetățenilor orașului.

Am hotărât să vă prezint primii 10 candidați la Consiliul Local Bistrița. Acum sunt de fapt doar nouă, pentru că, după cum bine știți, la începutul campaniei mele am făcut un apel la cetățeni să vină cu un proiect politic, iar acel cetățean din Bistrița care va depune cel mai bun proiect politic, proiect pe care îl vom folosi în campanie, va avea loc în primii 10. Am promis lucrul acesta și mă țin de cuvânt”, a declarat Ionuț Simionca, președintele PMP Bistrița-Năsăud.

Astfel, potrivit candidatului PMP, pe listă figurează ”oameni care nu au făcut politică până acum și primul partid politic din care au făcut parte a fost PMP și care își doresc să schimbe actuala administrație și felul în care se fac lucrurile la Bistrița”. Lista conține următoarele nume:

  • Ana Maria Avram – 29 de ani, economist;
  • Silvia Galben – 39 de ani, profesor;
  • Oana Andreea Săcălean – 39 de ani, inginer economist, expert în audit și control financiar;
  • Ștefania Stere – 40 de ani, avocat;
  • Cristian Huzmezan – 31 de ani, economist;
  • Ciprian Kecskes – 43 de ani, inginer economist;
  • Victor Bogdan Manolache – programator software;
  • Lucian Vasile Pintea – 50 de ani, fost secretar de stat în Ministerul Sănătății, șeful Serviciului de Medicină Legală Bistrița-Năsăud;
  • Cătălin Veja – 31 de an, inginer mecanic.

După 30 de ani, orașul nostru are o șansă să se dezvolte, întrucât Bistrița a rămas în urmă în comparație cu celelalte orașe din țară și cred că împreună cu această echipă putem să facem diferența. (…) Cu toții știm că Bistrița are nevoie de o schimbare. (…) Vom face un proiect politic pentriu Bistrița și pentru bistrițeni pe care îl voi prezenta la începutul campaniei”, a mai declarat Simionca.

În ceea ce privește o alianță a partidelor de dreapta, Ionuț Simionca a adăugat: ”Noi am avut mai multe discuții în ceea ce privește o alianță pe partea dreaptă. Din păcate, orgoliile politice ale partidelor mari, mă refer aici la PNL, nu ajută la această alinață și vă spun și de ce. Eu am propus ca aceată alianță să se facă cu toți competitorii politici, toți care doresc să candideze să intre într-un sondaj comun și din acest sondaj să alegem candidatul unic cel mai bine cotat, omul susținut de bistrițeni și în spatele acestuia să se alinieze toți ceilalți competitori politici. Am avut și o discuție cu societatea civilă. (…) Cu toții au fost de acord să facem acest sondaj, să facem un sondaj independent, dar singurul care nu a dorit acest lucru a fost PNL, care a spus că există deja un sondaj și că nu mai este timp pentru sondare, iar candidatul ar trebui să fie din partea celui mai mare partid politic”.

Candidatul PMP la Primăria Bistrița a anunțat că partidul din care face parte a început deja activitatea de stângere de semnături pentru alegerile locale. ”Avem corturi în stradă, în fiecare zi suntem printre cetățeni, să le aflăm problemele și să venim cu soluții”, a mai spus Simionca.

1 COMENTARIU

  1. Dar Dvs stimate domn Simionca, ce studii si ce calificari aveti ? In ce va pricepeti si aveti comtenetza ? Faptul ca ” ati fost si ati muncit 10 ani in America … de unde v-ati intors … ” ( cum ati scris in fluturasii pe care ni i-ati baga prin cutiile postale ) nu ne incanta cu absolut nimic, ptr ca acolo efectiv doar in constructii ca salahor doar daca ati lucrat … ca altfel in nici un caz, ori tractorist la vre-o ferma agricola privata eventual, in cea mai ” blanda ” situatie …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here