Patru persoane din Bistrița, Dej și Cluj-Napoca au fost reținute în urma perchezițiilor efectuate marți de polițiștii și procurorii bistrițeni, în Bistrița-Năsăud și alte cinci județe din țară, într-un dosar de evaziune fiscală, delapidare și fals în declarații. Două dintre acestea vor fi prezentate magistraților cu propunere de luare a unei noi măsuri preventive.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, ieri, 14 noiembrie, ca urmare a celor 15 mandate de percheziție domiciliară și a unui autocar desfășurate în cadrul unui dosar penal de natură economică, instrumentat de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud, pe raza județelor Bistrița-Năsăud, Vaslui, Vrancea, Teleorman, Galați și Cluj, au fost ridicate mijloace de probă cât și 20.215 de euro, 28.345 de lei, 170 de lire sterline.

În continuarea activităților, au fost puse în executare un număr de 6 mandate de aducere, în baza cărora au fost prezentate la audieri persoane bănuite și martori.

S-a dispus reţinerea a 4 persoane cu vârste cuprinse între 54 și 57 de ani, din Bistrița, Dej și Cluj-Napoca, urmând ca doi bărbați de 57 de ani, din Bistrița și Cluj-Napoca să fie prezentați magistraților cu propunere de luare a unei noi măsuri preventive.

Cercetările continuă de către Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, în vederea stabilirii întregii activități infracționale și participații penale.

Citește și:


VIDEO: Percheziții în Bistrița-Năsăud și alte 5 județe, într-un dosar de evaziune fiscală! Sunt vizate firme de transport persoane și colete, fără licență

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.