În perioada 26-28 octombrie s-a desfasurat pe platoul din fata Salii Sporturilor a III-a editie a galei “ Masina de presa “, organizata de Bad Dog Advertising. Acest proiect s-a dorit a fi  “un festival nonconformist outdoor de prezentare a tuturor marcilor de masini catre publicul larg, desfasurat pe parcursul a trei zile, timp în care doritorii sa aiba posibilitatea de test drive”.

Jurnalistii au avut la dispozitie noua masini pentru a le testa. Firmele Kia, Hyundai, Dodge , Lada si Skoda si-au prezentat cele mai noi modele ziaristilor.

Marea câstigatoare a editiei a treia a Masinii de Presa a fost noua Skoda Octavia Scout, dar, fara îndoiala, vedeta evenimentului a fost exemplarul Grandeur, al firmei Hyundai, care, însa, nu a putut fi testata de catre jurnalisti, dar a fost apreciata si recompensata cu premiul organizatorilor de la Bad Dog Advertising. Remarcate pentru calitatile lor au fost modelele firmelor Dodge, Caliber, desemnata “Americanca” editiei laudata, în special pentru design-ul si dotarile futuriste si, Lada Niva, considerata de catre majoritatea celor prezenti ca fiind o masina dificila dar extrem de robusta. Premiate au fost si modelele Fabia, produs de Skoda, i30, al producatorului corean Hyundai, Skoda Octavia Scout, Kia Sorrento si spectaculoasa Santa Fe, tot de la Hyundai.

Spre surprinderea generala, inclusive a organizatorilor cel mai abil sofer a fost…o femeie, reprezentanta Antena 1 Cluj, Ramona Moldovan.

La urmatoarele editii Bad Dog Advertising îsi propune sa ridice standardele din toate punctele de vedere. Ei vor sa transforme competitia într-o manifestatie incendiara, la care sa participle maile firme de profil. Ciprian Butnaru, directorul de creatie al Bad Dog a declarat ca “ în viitor speram sa aducem la Cluj, pentru Masina de presa modele Porsche sau Mercedes, sa organizam evenimente de amploare, care sa implice jocuri de lumina, ceva fantastic, oricum se poate afirma ca evenimentul evolueaza de la un an la altul si schimbarile în bine se vad”.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.