Bărbatul din Leșu care și-a ucis cumnata oarbă cu toporul a fost arestat preventiv, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Potrivit procurorilor, crima s-a produs pe fondul unor neînțelegeri mai vechi. 

„În urma cercetărilor penale efectuate, s-a stabilit că o persoană de sex masculin, în vârstă de 66 de ani, dintr-un sat din județul Bistrița-Năsăud, a pătruns în locuința victimei, o persoană de sex feminin în vârstă de 69 de ani, cumnata agresorului și, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, a aplicat victimei trei lovituri cu un topor în zona capului, rezultând decesul victimei. După comiterea faptei, inculpatul s-a deplasat la postul de poliție din localitate unde s-a autodenunțat”, a precizat procurorul Adrian Briciu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar miercuri a fost dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunii de omor, propunere care a fst admisă de judecătorul de drepturi și libertăți.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul din Leșu riscă pedeapsa închisorii de la 10 la 20 de ani și interzicerea unor drepturi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here