Ionuț Simionca, secretarul general al PMP și totodată președintele organizației județene din Bistrița-Năsăud a formațiunii politice, a anunțat că avizul necesar pentru aparatul de testare a consumului de droguri de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost emis de Ministerul Sănătății.

„După intervenția mea de ieri (n. r. – marți, 22 august), în care criticam faptul că aparatul de testare a consumului de droguri de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița nu poate funcționa la întreaga sa capacitate din lipsa unui aviz, iată că astăzi avizul a sosit.

Spitalul solicitase avizul de deținere de stupefiante în urmă cu trei luni și jumătate. Aparatul atestat, ale cărui rezultate sunt recunoscute drept probe juridice și care detectează o gamă largă de substanțe interzise, a fost achiziționat în 2022, la propunerea consilierilor județeni ai PMP.

Mă bucur că, prin punerea în funcțiune a acestui aparat de ultimă generație (după obținerea tuturor avizelor), Spitalul Județean de Urgență Bistrița poate face teste pentru consum de droguri pentru mai multe județe din Nordul României.

Limitarea consumului de droguri este o urgență națională și nu trebuie să pierdem nicio secundă în lupta împotriva acestui flagel.

Împreună am reușit să rezolvăm, într-o zi, o problemă care nu fusese rezolvată în 100 de zile.

Pentru cauze corecte care privesc comunitatea noastră, împreună putem muta munții din loc”, a scris politicianul pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.