Primarul Florin Sandu Simionca (PSD) și-a înregistrat oficial duminică la Biroul Electoral de Circumscripție, candidatura pentru un nou mandat în fruntea comunei Budacu de Jos. Totodată au fost înregistrate și candidaturile pentru funcțiile de consilier local.

„Vă asigur că și în acest mandat vom continua să dezvoltăm comuna, așa cum am făcut-o și până acum!

Vin în fața d-voastră ca și candidat de primar al comunei însoțit de o echipă de consilieri locali compusă din oameni harnici, responsabili, dinamici, interesați de comuna noastră, atenți la nevoile D-voastră și capabili de a găsi soluții la toate problemele comunității!

Pentru o bună colaborare, pentru o reușită a proiectelor propuse și pentru a ne responsabiliza, avem nevoie de sprijinul d-voastră pentru funcțiile de primar, Consiliu local, președinte al Consiliului Județean și consilieri județeni.

Doar formând o echipă puternică putem avea certitudinea că în noul mandat vom putea implementa toate proiectele propuse, pe care vi le vom comunica în perioada campaniei electorale”, a notat Florin Sandu Simionca pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.