Candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ioan Turc, a avut o nouă întâlnire cu cetățenii din oraș, ajungând de această dată pe Aleea Basmului. După discuțiile cu bistrițenii care locuiesc pe această stradă, Turc a afirmat că administrația locală trebuie să identifice de urgență toate perimetrele insalubre și focarele de infecție din municipiu. (PE)

”În întâlnirile pe care le am cu cetățenii Bistriței, am ajuns și pe Aleea Basmului. Locatarii blocului din imediata vecinătate a Spitalului Județean trăiesc aici în condiții inacceptabile, cu o mizerie cruntă pe care le-o oferă curtea instituției. un adevărat focar de infecție! În zonă au apărut și mulți șobolani, iar Aleea Basmului a ajuns să fie numită și Aleea Pisicilor, oamenii mizând pe micile feline pentru capturarea rozătoarelor ce pot transmite boli infecțioase. Am fost invitat de un locatar pentru a face fotografii din apartamentul dânsului, priveliștea fiind elocventă pentru indolența celor care ar trebui să păstreze curățenia și igiena în arealul unui spital județean”, a precizat Ioan Turc

.

Acesta a completat că după alegeri, dacă va reuși să obțină un mandat de primar al Bistriței, va identifica toate perimetrele insalubre și focarele de infecție din municipiu.

”Până la sfârșitul anului, vom face curățenie, firma de salubrizare Supercom urmând a fi pusă la treabă cu adevărat. În fond, multe inconveniente de acest gen nu ar exista dacă fiecare instituție și-ar face ordine în incinta proprie, fiind și acesta un aspect al mult clamatei competențe manageriale”, a completat candidatul Alianței PNL-USR-PLUS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.