Numărul unităţilor administrativ-teritoriale (UAT) din Bistriţa-Năsăud în care şcoala va funcţiona în scenariul verde, în a doua săptămână din semestrul al doilea, a crescut faţă de săptămâna trecută, potrivit tabelului întocmit de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) şi transmis, duminică, de Instituţia Prefectului.

Elevii vor merge la cursuri în scenariul verde în 50 de localităţi, iar în alte 12, printre care se numără municipiul Bistriţa şi oraşul Beclean, cu cel mai mare număr de locuitori, se va aplica scenariul galben.

Scenariul roşu nu este prevăzut pentru nicio unitate de învăţământ.

Faţă de săptămâna trecută, şcoala din comuna Coşbuc trece din scenariul verde în cel galben, iar cele din comunele Rodna, Şanţ şi Negrileşti trec din scenariul galben în cel verde.

O situaţie mai deosebită este în comuna Milaş, unde semestrul al doilea a început în scenariul galben, pentru ca după numai o zi CJSU să decidă trecerea la scenariul verde, ca acum să se revină la formula adoptată anterior, cu prezenţa la clasă doar pentru preşcolari, ciclul primar şi clasa a opta, având în vedere că incidenţa cazurilor de COVID-19 a continuat să crească, conform Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.