Membrele echipei de handbal GLORIA JUNIOR TELCIU și un grup de părinți ai scris o scrisoare deschisă președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, după ce antrenorul George Ceuca a fost schimbat, deși acesta a avut rezultate excepționale. Schimbarea antrenorului vine în momentul în care activitatea urmează să fie plătită, George Ceuca făcând până acum muncă voluntară.

DOMNULUI,

PREȘEDINTE AL CONSILIULUI JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD

Știm că sunteți un om credincios și corect și tocmai de aceea venim cu această scrisoare deschisă către dumneavoastră.

Echipa de handbal ,,GLORIA 2018”este echipa de suflet a dumneavoastră. De asemenea și echipele de handbal ,,Gloria Junior”-sunt tot o realizare a dumneavoastră. Tocmai de aceea un grup de părinți și fetele de la echipa Gloria Junior Telciu vin cu această problemă ivită la Telciu. Nu ni se pare tocmai ,,ortodoxă,, schimbarea d-lui Ceuca George de antrenor al acestei echipe, cu care am obținut rezultate deosebite, tocmai în momentul în care începe să fie plătită această activitate sau aceasta este răsplata pentru un om care a activat încă de la înființarea grupelor Gloria Junior făcând voluntariat  și care culmea are singura jucătoare care joacă la echipa Gloria 2018-Maria Țanc.

Probabil acesta a fost premiul oferit de primarul Sever Mureșan pentru rezultatul obținut anul trecut cu fetele-LOCUL II –ETAPĂ JUDEȚEANĂ O.N.S.S. fiind  învins doar de fetele de la L.P.S. Bistrița.

Știe toată lumea că există o dispută între dl. Ceuca și primarul Sever Mureșan dar nu ar trebui să-se rezolve astfel, să sufere comunitatea respectiv copiii prin înlăturarea d-lui Ceuca ca antrenor.

Noi suntem hotărâți să mergem în continuare cu dl. prof. Ceuca, dar nu ni se pare normal ca acest om să facă voluntariat iar altcineva, care nu s-a remarcat cu nimic în handbal să adune 10 copii care nu au nimic cu handbalul. si să spună că antrenează grupa Gloria și culmea să fie plătit pentru…… Din câte știm domnul Ceuca a dat anual fete foarte bine pregătite la L.P.S, inclusiv anul acesta două jucătoare foarte bune.

Probabil se dorește desființarea handbalului la Telciu. De Telciu s-au auzit lucruri bune doar despre fanfară și handbal în rest doar scandal și lucruri urâte.

Vă așteptăm când treceți prin Telciu să veniți să vedeți o sală cu peste 50 copii care se antrenează cu dl. Ceuca.

Vrem să aflăm poziția dumneavoastră.

Vă stimăm și respectăm pentru lucrurile bune făcute în județ”, au scris fetele de la Gloria Junior Telciu și un grup de părinți în scrisoarea deschisă.

2 COMENTARII

  1. Felicitări pentru atitudine!
    Daca simtul civic ar reveni în bunele noastre obiceiuri, poate s-ar produce schimbarea pe care o așteptam de prea mult timp.

  2. Ar fi cazul că președintele Radu Moldovan să-i pună cu botul pe labe pe acești politruci mărunți și să fie apreciați cei capabili și devotați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.