Cum se mută accidentele la Romuli din cauză de exploatări ilegale

1593

Vorbesc unii că, anul trecut ar fi avut loc un accident „de muncă” la Romuli, unde o firmă abonată la banii publici din judeţ presta nişte lucrări la un drum.

Este vorba de Dimex, iar despre incident… nimeni nu a anunţat vreo boabă. Şi există şi o explicaţie, una mare cât … „casa poporului”. Respectivul accident, se pare că nu a avut loc pe drumul cu pricina pe care firma lui Scurtu desfăşura lucrările, ci în alt loc. Nu departe de locaţia „oficială”.

Cei care au fost prin zonă şi-au văzut cu ochii lor ce s-a întâmplat, povestesc că incidentul a avut loc de fapt în perimetrul carierei de piatră de la Romuli, de unde Dimex exploata ilegal materialul necesar pentru drumul pe care l-au modernizat. Şi pentru că Dimex-ul s-a ştiut cu musca pe căciulă, fiindcă nu avea ce să caute în cariera de piatră fără documente şi avize legale pentru exploatare, s-a preferat să fie mutat accidentatul… pe drum, unde firma avea organizat legal şantierul. Aşa au dat „bine” şi în ochii celor de la Inspecţia Muncii, şi-au scăpat şi de întrebările celor de la Resurse Minerale şi ale oamenilor legii.

 

NOTĂ: ACESTE ESTE UN PAMFLET ŞI TREBUIE TRATAT CA ATARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here