Consilierul PSD Cristian Niculae consideră că propunerea lui Florin Cîțu pentru funcția de premier al României din partea PNL este ”o sfidare la adresa românilor”.

Cum să-ți permiți ca, după ce ai adus țara în colaps, după ce ai îndatorat-o pe următorii 30 de ani cum nu a făcut-o nimeni până acum, după ce ai gestionat această criză sanitară într-un mod dezastruos, după ce ai pierdut alegerile parlamentare lamentabil, să vii cu o așa propunere sfidătoare de premier? În mandatul dezastruos al lui Florin Cîțu, economia României s-a contractat cu 5%, o spune atât Institutul Național de Statistică, cât și agențiile internaționale de rating. Asta a reușit Florin Cîțu din poziția de ministru al Finanțelor Publice. PNL-ul, ori nu a înțeles ce-și doresc românii, ori nu-i pasă de ei!”, a scris pe Facebook consilierul PSD Cristian Niculae.

Reamintim că, miercuri seară, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că Biroul Politic Naţional al liberalilor a decis, cu o singură abţinere, ca Florin Cîţu să fie propus pentru funcţia de premier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here