Noul Birou Politic Județean (BPJ) ALDE Bistrița-Năsăud a demarat, începând cu luna august și până la sfârșitul acestui an, un program de revigorare a organizațiilor locale prin inițierea de alegeri organizate la toate nivelurile și primirea de noi membri.

Pentru luna august au fost programate alegeri in localitatile Magura Ilvei – 06.08.21, Dumitra – 14-08.21 și Feldru – 18.08.21. 


Vineri, 6 august, au avut loc alegeri în cadrul organizației locale Măgura Ilvei. La acest eveniment au participat din partea BPJ Bistrita-Năsăud președintele Nicolae Popescu, vicepreședinții Ioan Țintean, Mirela Cârcu, Vasile Bugnar și Radu Cârcu – consilerul local în Sîngeorz Băi.                                   

„Cu o participare onorantă, membrii ALDE ai comunității Măgura Ilvei au ales, cu unanimitate de voturi, in funcția președinte pe domnul CORPADEA MARCEL și o echipă compusă din trei  vicepresedinti: Ursa Ionel, Dejan Floarea – președinta Organizației de femei ALDE Măgura Ilvei, și Ursa Laurențiu – președintele Organizației de tineret ALDE Măgura Ilvei. În funcția de secretar a fost aleasă doamna Viorica Urda”, a transmis președintele ALDE Bistrița-Năsăud, Nicolae Popescu.

                                                         

Potrivit sursei citate, ALDE a reușit să își adjudece și o funcție de viceprimar.

„În urma alegerilor organizate în cadrul ședinței Consiliului local Sângeorz Băi din data de 06 august 2021, consilierul local ALDE Ionel Pop a fost ales în funcția de viceprimar”, a mai precizat Nicolae Popescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here