Augustin Zegrean s-a lansat în afaceri! De fapt este vorba despre fiul fostului preşedinte al CCR

1101

Augustin Zegrean, fostul președinte al Curții Constituționale, omul care l-a salvat, în 2012, pe Traian Băsescu, de rezultatul referendumului de demitere al acestuia din scaunul de la Cotroceni, a intrat puternic în afaceri, la Bistrița, scrie Jurnalul Naţional.

 

Conform sursei citate, la sfârșitul anului trecut, Augustin Zegrean și-a deschis o firmă de plasare a forței de muncă, axată, în special, pe recrutare de personal pentru job-uri în străinătate, împreună cu soția unui avocat, membru al PNL, filiala locală. Este vorba mai precis despre Diana Gaftone, soţia avocatului George Gaftone. De altfel, George Gaftone îi este partener în casa de avocatură cu fostul preşedinte al CCR.

 

„Get a Job International îşi propune oferirea de servicii la cel mai înalt standard de calitate având la baza valorile în care noi credem. Avem dorinţa şi curajul de a construi un viitor mai prosper şi ne dedicăm dumneavoastră, partenerului nostru, astfel încât să beneficiaţi de o experienţă pozitivă. În asta credem cu tărie şi nu ne vom mulţumi cu mai puţin!”, stă scris pe pagina de Facebook a firmei.

 

Compania susţine, de asemenea, că oferă și servicii de Outplacement. Astfel, dacă o companie demarează procesul de restructurare, SC Get a Job International SRL Bistrița facilitează, conform site-ului acestei firme, procesul de tranziție a personalului care urmează să părăsească serviciul și ajută la orientarea disponibilizaților către alte organizații cu activități din același domeniu, mai scrie Jurnalul Naţional.

Anul acesta, Get a Job International a recrutat personal pentru îngrijire la domiciliu a unor bătrâni în Marea Britanie, sudori pentru Irlanda de Nord, muncitori constructori pentru Franța sau şoferi de TIR pentru Germania.

 

În realitate nu este vorba despre fostul preşedinte al CCR, Augustin Zegrean, ci despre fiul acestuia – Augustin Teodor Zegrean, care la finele anului trecut a devenit partener de afaceri cu soţia avocatului George Gaftone.

 

 

5 COMENTARII

  1. Pai daca Ş Gaftone e e partener cu zăgrean e clară treaba cum de la Bistrita Birgaului umbla sa desfinteze locuri de muncă. Poate vrea sa duca oamenii in strainatate ca de umblat cu colindu pe la consilieri cu ş…ă o umblat. Vai de cpu lor. Or veni oamenii in oras la casa de ş avocatura sa- caute pe Ş avocatu sa vedem cum e cu colindu !

  2. O rușine de avocat. Ar trebui dat afara din barou pentru ce a făcut. Cauta ilegalitati sa de-a afara un întreg personal de la ocolul silvic BISTRITA BARGAULUI, ca pe urma supuși la concurs si eliminați care deranjează. Mai mult cu LABĂ vrea să schimbe si seful de ocol, inlocuindul cu unu plin de dosare penale.

  3. Bă, e legal? E legal. Ciocul mic și joc de glezne.
    Iar Gaftone e un avocat trăznet, îi merge mintea, bravo lui. Bă Pop, zici că Gaftone caută ilegalități? Dacă există, afară cu infractorii. Dacă nu există, de ce te temi? Ești cumva și tu infractor?

  4. Da sunt şi mi frică ca am sute de mărci ridicate de politie si toate sunt cu ciocanu meu facute ilegal prin toate părtile si amu vreu sa ajung sef de ocol! Am luat sute de milioane şpagă de la toti agentii si astia o spus peste tot si mi frică! O dat socru milioane şpagă la şefu satului si un teren si nu poate să ma puie şef de asta mi cel mai frică,

  5. Sa-i sugi ciocanu la Pop ca stiu cine esti fraiere.Analfabetule.Cred ca nu poti dormi noaptea din cauza lui gunoi ordinar.Ca la specialitate esti beton armat de aia ti-i frica de concurs .Sigur esti unul din prostii satului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here