Parchetul de pe lângă judecătoria Turda a finalizat dosarul de proxenetism în care este implicată bistrițeanca Ancuța Cârcu, alături de mai mulți interlopi din Turda. Procurorul de caz a trimis în judecată 12 persoane pentru proxenetism.

Anchetatori au luat sub protecție opt persoane care au formulat denunțuri sau au fost victime ale rețelei de proxenetism. De asemenea, printre parțile vătămate se numără și persoane de sex masculin, la dosar fiind și acuzații de șantaj și camătă. 

Iata lista cu inculpații: OLTEAN FLAVIU ŞTEFAN(foto jos), MOLDOVAN MIHAI SEPTIMIU, SAICEANU GHEORGHE, ALEXOAE SORIN MARIUS, NEGOESCU ROBERT VALENTIN, COCOLOS SILVIA MIRELA, CÎRCU VIORICA ANCUŢA, CLADOVEANU ANDREI ROBERT NICOLAE, ŢÂNDURĂ ALEXANDRU DAN, MICU LAURA LUMINIŢA, HÎRLAV IONUŢ PETRU, CÎRCU EMILIA.

Pe data de 2 februarie au avut loc 16 percheziții în România (Cluj, Mureș, Argeș, Dolj, Suceava, Dâmbovița și Giurgiu) și alte șase percheziții în Spania (Tenerife și Madrid). Mai mult, potrivit surselor noastre, cei de la DIICOT Cluj le-au dat ”resturile” celor de la PJ TURDA în urmă cu doi ani, iar cercetările derulate de către polițiștii turdeni din cadrul Biroului de Investigații Criminale și autoritățile spaniole s-au concretizat în ceea ce ei au numit OPERAȚIUNEA TEAN. În afară de lotul capturat și reținut la Turda, mai există încă șase suspecți care urmează să fie arestați acum în SPANIA, printre care  Sorin Alexoae și Robert Negoescu . 

Peștii de la Turda, coordonați aparent de Mihai Moldovan și finul său – Flaviu Oltean duceau fete din Turda și Câmpia Turzii la prostituție în TENERIFE. 

Sursele Ziar de Cluj susțin că perioada infracțională este 2017-2021, iar proxeneții din rețea duceau fetele în Tenerife și Madrid pentru a le plasa pe stradă. În momentul în care prostituatele aveau clienți erau obligate să raporteze ”locotenenților” tot: locație, sume încasate, cu cine merg, etc. 

Moldovan Mihai a facilitat activitata de proxenetism, stabilind legătura dintre Gheorghe Săiceanu și Oltean Flaviu, ambii fiind finii intelopului. Săiceanu era stabilit în Tenerife de aproximativ de 18 de ani.

Sursa: ziardecluj.ro

Citește și: Ancuța Cârcu, săltată într-un dosar de proxenetism

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here