Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat, într-o primă reacție, la Digi24, că, dacă se confirmă, cazul Mioveni este inadmisibil, pentru că vorbim despre al treilea scandal de corupție printre medici, în ultima lună. De altfel, ministrul nu este deloc optimist că problema corupției din spitale se va rezolva vreodată.

„Nu cred că o să scăpăm vreodată în vreun domeniu. Niciodată și nicio țară, dar trebuie s-o reducem, trebuie să fim foarte fermi, foarte drastici în astfel de cazuri, încât ele să constituie cazuri fanion, cazuri exemplu, care să evite sau să inducă celor care ar fi tentați să facă așa ceva”, a declarat Alexandru Rafila. Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a fost reţinut de procurorii DNA Pitești, după ce a fost audiat mai multe ore miercuri seară. Potrivit DNA, el a fost prins în flagrant restituind unui medic 10.000 de euro, bani primiți anterior ca avans dintr-o sumă totală de 30.000 de euro ce ar fi fost pretinsă pentru a-l ajuta să-și angajeze o rudă la spitalul din Mioveni. Avocata primarului spune că banii reprezentau de fapt plata unui împrumut. Conducerea PSD Argeş a votat, miercuri seara, excluderea din partid a primarului oraşului Mioveni, Ion Georgescu, cercetat de DNA pentru fapte de corupţie.

Citește și: Amendat după ce a intrat fără autorizație pe pietonal

2 COMENTARII

  1. ce nu intelegem este de ce aceia care corup nu patesc niciodata nimic. Adica ala care i-a promis primarului ca daca ii angajeaza fata ii da 30 mii, nu are nici o vina? Adica daca i-ar fi angajat-o ar fi fost ok?? iN mod clar primarul este infractor! da si ala care a dat !!!! la fel !!! primarul trebuie judecat mai aspru, dupa functie, da si corupatorul trebuie sa plateasca. Altfel nu mai iesim din cercul acesta vicios niciodata. Adica daca ne iese e bine, daca nu… denuntam ca nu ni s-a rezolvat treaba! nu e ok !!!! este coruptie in ambele sensuri.

  2. Ar trebui sa înceapă prin arestarea celor care protejează corupții : procurorii și polițiștii ,apoi judecătorii
    După ce aceștia s-ar aresta între ei ,ar rămâne câțiva,care probabil ar face ordine
    Cum totul e politizat ,traficul de influență e la el acasă,corupția a devenit o normalitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.