Şocant: Cadavrele a trei bebeluşi descoperite în podul unui bloc din Bistriţa Bîrgăului! Ce ştiu anchetatorii

1847

Descoperire macabră în podul unui bloc din Bistriţa-Bîrgăului, joi, după ce în podul unui bloc din apropierea gării au fost descoperite trupurile a trei bebeluşi morţi. Cadavrele au fost transportate la morgă, iar oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz.

 

Poliţiştii şi procurorii bistriţeni au început o anchetă în comuna Bistriţa-Bârgăului, după ce în podul unui bloc au fost găsite cadavrele a trei bebeluşi de către un copil de 12 ani a cărui familie locuieşte într-un apartament de la parterul imobilului respectiv.

Băiatul s-a urcat în pod împreună cu mama sa pentru a o ajuta să întindă nişte haine când a zărit ceva ce iniţial i s-a părut că seamănă cu o păpuşă.

Când mama băiatului s-a apropiat, dându-şi seama că sunt cadavrele a doi copii, ea a anunţat imediat poliţia. Ajunşi la faţa locului, polițiștii au fost cei care au descoperit cel de-al treilea cadavru.

Blocul în podul căruia s-a descoperit grozăvia
Blocul în podul căruia s-a descoperit grozăvia

Lângă trupurile copiilor se pare că a fost găsită și lenjerie intimă și un maieu plin de sânge ceea ce duce la ipoteza că micuţii au fost născuţi chiar acolo, în podul blocului. Trupurile a doi dintre copii erau ascunse în doi saci de rafie şi se presupune că ar fi gemeni.

Deocamdată nu se știe dacă este vorba despre un accident, o crimă sau moarte naturală și nici ce sexe au copiii sau dacă sunt înrudiți între ei.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud nu oferă deocamdată nicio informaţie, fiind aşteptat rezultatul necropsiei pentru a se stabili cauza morţii celor trei copii.

Loading...

2 COMENTARII

  1. Într-o comuna profund corupta, cu un primar coborit la cel mai jos nivel, unde se fura totul de la padure la banul public nu e de mirare nimic. Lipsa locurilor de munca si saracia, sunt la un nuvel inadmisibil de aceea se ajunge la gesturi extreme sau la nebunie uneori. El traiesre binemersi din salar de primar cu trei copii care nu mai pot de bine, iar altii nu au ce pune pe masa ajung oamenii sa-si paraseasca tara pt o pîine in timp ce grupurile mafiota facute sub „guvernarea” Laba, nu mai stiu cum sa cheltuie banii furati din buzunarul oamenilor,

LĂSAȚI UN MESAJ