Ioan Oltean, în doliu! Mesaje de condoleanţe

1351

Fostul lider al PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean, este în doliu. Soţia sa, Dorina,  în vârstă de 63 de ani, s-a stin din viaţă duminică noaptea, într-o clinică din Cluj-Napoca, după o lungă suferinţă din cauza unei boli incurabile. În ultimele luni, Ioan Oltean a stat alături de ea tot timpul.

Priveghiul are loc luni 27 martie, ora 18.00, la capela de pe str. Tărpiului, iar slujba de înmormântare va fi oficiată miercuri 29 martie, la prânz, la biserica din Unirea.

„Organizația Județeană a Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud este alături de dl. președinte Ioan Oltean, acum când se desparte cu multă durere și tristețe de soția sa, Dorina. Sincere condoleanțe întregii familii! Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, transmite într-un mesaj de condoleanțe președintele PNL BN, Robert Sighiartău.

De asemenea, noul lider al Organizației Municipale PNL Bistrița, Sorin Hangan, a trimis un mesaj de condoleanțe: „Președintele Organizației Municipale a Partidului Național Liberal Bistrița, dl. Sorin Hangan, exprimă sincere condoleanțe domnului Ioan Oltean și familiei acestuia, care acum trece printr-o grea perioadă, cauzată de trecerea la cele veșnice a soției sale. În aceste momente suntem alături de domnul Ioan Oltean și de întreaga sa familie și ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să aibă grijă de familia greu încercată! Dumnezeu să o odihnească în pace!”.

Soţii Oltean au împreună o fiică, Maria, care este studentă.

Redacţia Gazeta de Bistriţa transmite condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

 

1 COMENTARIU

  1. Desi nu sunt fan al domniei sale, totusi, ii transmit sincere si regretabile… condoleante , in aceasta grea incercare pentru intreaga familie !

LĂSAȚI UN MESAJ