Un sportiv al CS Dinamo, în vârstă de 14 ani, și-a înjunghiat vinerea trecută un coleg în vârstă de 16 ani, în urma unei altercații, scrie Prosport, întregul incident fiind foarte aproape să se transforme într-o tragedie.

Scandalul s-a iscat aproape de miezul nopții la una dintre camerele căminului lui CS Dinamo. Sursele Prosport arată că un băiat de la grupa 2007 ar fi declanșat o dispută împotriva unor colegi de la grupa 200. Iar cel care ar fi pornit inițial răfuiala a ajuns apoi la spital, rănit de unul dintre puștii agresați!

Scenariul e confirmat de antrenorul Claudiu Delcea: ”Am primit un telefon de la o rudă a copilului să merg repede la cămin, că s-au întâmplat lucruri grave. Când am ajuns acolo, puștiul plecase deja pe picioare la Urgență, în Floreasca”.


„Din ce am înțeles, băiatul respectiv a venit peste ai mei în cameră, a lovit cu picioarele în ușă și a început să-i ia la bătaie pe cei doi juniori din încăperea respectivă. Nu cunosc exact motivele, dar probabil niște chestiuni adolescentine”, a mai zis Cristian Delcea, antrenor CS Dinamo, scrie știripesurse.ro.

Continuă tot oficialul dinamovist: ”Unul dintre băieții atacați a găsit o foarfecă, cu care își tăia jambierele, și, probabil pentru a se apăra, l-a lovit cu vârful obiectului într-un omoplat. Am auzit ulterior că i-ar fi produs o rană destul de serioasă, au lipsit vreo 2 milimetri până la plămâni. Inițial, informația era că-l atinsese în picior, dar realitatea a fost alta. Înțeleg că băiatul ar urma să fie externat în cursul zilei de luni de la spitalul Grigore Alexandrescu, unde a fost mutat între timp”.

La rândul său, președintele CS Dinamo, Ionuț Popa, afirmă că ”din punctul meu de vedere, băiatul care a lovit cu foarfeca a vrut să se apere atunci. Nu el a declanșat scandalul. I-a produs o zgârietură colegului său, asta e ceea ce știu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.