Accident grav în comuna Urmeniș, unde un bărbat de 49 de ani a murit, după ce s-a răsturnat cu tractorul.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari de la Punctul de Lucru Râciu din cadrul ISU Mureș.

Potrivit ISU Mureș, accidentul s-a petrecut în localitatea Câmp, comuna Urmeniș, pompierii găsit la locul incidentului un bărbat prins sub tractor, leziunile suferite de acesta fiind foarte grave. După ce victima a fost evacuată de sub tractor, salvatorii au aplicat manevre de resuscitare, însă fără succes.

„În urma manevrelor de resuscitare aplicate de către echipajul SMURD aflat la locul evenimentului, victima – sex masculin, 47 ani, a fost declarată decedată”, a transmis ISU Mureș. 

La locul accidentului au intervenit și polițiștii.

„În această seară, a fost sesizat, prin 112, faptul că, pe raza localității Câmp din comuna Urmeniș, este un tractor răsturnat, iar conducătorul acestuia se află în stare de inconștiență.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, pe Drumul Comunal 19C, un bărbat de 49 de ani, din localitate, s-a răsturnat cu tractorul, fiind accidentat. Din nefericire, acesta a decedat.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier”, a precizat pentru Gazeta de Bistrița, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

FOTO: ISU Mureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here