Ministrul Muncii, Marian Sârbu a fost prezent joi, 2 iulie la Bistriţa, împreună cu deputatul Ioan Cindrea, preşedintele PSD Sibiu şi vicepreşedinte al Comisiei de Muncă dar şi cu deputatul Dan Mircea Popescu, fost ministru al Muncii.  

 

Ministrul Muncii, Marian Sârbu a participat joi, 2 iulie la o şedinţă cu membrii Comisiei de Muncă, la o întâlnire cu instituţiile din subordinea Ministerului Muncii, inclusiv angajaţii acestor instituţii dar şi la o dezbatere cu patronatele, sindicatele, asociaţiile de proprietari şi agenţii economici de pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud. "În toate discuţiile avute până în acest moment, în continuare rămâne o temă centrală pentru toţi cei cu care m-am întâlnit, inclusiv membrii Comisiei pentru Muncă şi Protecţie Socială a Camerei Deputaţilor, această lege privind salarizarea unitară pentru cei din sistemul public, o lege care se află într-un stadiu destul de avansat şi care ar trebui să fie adoptată până la 30 octombrie, anul acesta. Adică, începând cu 1 ianuarie 2010 să putem finanţa deja unele din categoriile sociale care se înscriu pe această grilă, încercând să ne apropiem cât mai mult de coeficientul care va rezulta din noua ierarhie socială", a precizat ministrul Muncii, Marian Sârbu,  prezent la Bistriţa.  

 

 

Iulia STUPINEAN 

2 COMENTARII

  1. Cand vine vorba de salarii se fac ajustari doar pentru cei de la nivel inalt ,domnilor guvernanti iar la organizatiile locale carora le cereti rezultate la fiecare tur de scrutin electoral cand veti purcede a va apleca atentia ? Nu uitati ca aceste organizatii indiferent de culoare va garanteaza ocuparea acestor functii ei tonomatele de voturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.