În luna iunie a acestui an, Compania Naţională de Investiţii a finalizat 14 săli de sport în unsprezece judeţe prin programul "Construcţii săli de sport". Toate aceste clădiri asigură accesul la facilităţi moderne de practicare a sporturilor, în conformitate cu principiile, normele şi standardele europene.

 

Cele 14 săli de sport se încadrează în două tipuri: cele de tip unu reprezintă săli de sport şcolare cu nivel de practică competiţională locală, cu teren de handbal şi 150 de locuri în gradene, respectiv cele de tip doi (săli de educaţie fizică şcolară). Şi judeţul nostru beneficiază de o sală de sport de tip doi, finalizată în această lună, alături de încă şapte judeţe: Bihor, Botoşani, Covasna, Sălaj, Suceava, Mureş şi Vrancea.

Alte şase săli de sport de tip 1 s-au construit în Covasna, Mehedinţi, Sălaj, Suceava, Timiş şi Tulcea. În cursul anului 2009, Compania Naţională de Investiţii va finaliza încă 111 săli de sport şi anunţă începerea altor obiective, în limita fondurilor alocate.

 

Gabriel OARCĂS 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.