Liderul AUR, George Simion, a declarat luni că în situația în care PSD îi invită la guvernare, vor refuza politicos, pentru că nu ar putea schimba lucrurile în România cu un PSD vopsit în proeuropean, care ia șpagă în portbagaj. El a precizat că se vor confrunta la alegerile din 2024 cu un bloc care are 25% sau 30%, format din oameni care lucrează la stat.

Totodată, liderul AUR a mai spus că se așteaptă la un eșec total al PNL-ului și speră ca prezența la vot să fie ridicată, pentru a putea schimba direcția actuală, care conduce spre „faliment”. „Ne vom confrunta la alegerile din 2024 cu un bloc care are 25% sau 30%, poate 35%, oamenii aceştia care lucrează la stat. Eu mă aştept la un eşec total al PNL-ului şi, dacă prezenţa este scăzută în 2024 la vot, ei împreună cu UDMR vor obţine 50%, Dacă prezenţa va fi ridicată nu au matematic cum să mai obţină 50% şi atunci se joacă şi putem schimba această direcţie către faliment”, a spus în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, liderul AUR George Simion. Întrebat ce va face AUR dacă PSD îi invită la guvernare, Simion a spus: „Îi refuzăm politicos”.

„Cum să schimbăm lucrurile? Cu PSD ca duce ţară către hău? Cu acest nou PSD vopsit în proeuropean care ia şpagă în portbagaj? Doamna Firea care are azilele groazei? Cu domnul Stănescu care a distrus Delta Dunării şi nu apare acest lucru pe niciun post de televiziune pentru că noul PSD mituieşte presa?”, a menţionat liderul AUR.

Citește și: Senatorul Ovidiu Florean s-a înscris în AUR: „E varianta politică optimă pentru România! Doi ani am fost senator neafiliat și am cumpănit perfect decizia”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.