Un eveniment neobișnuit a captat atenția la Chiochiș, unde fiica unui candidat a făcut un apel neobișnuit către locuitorii comunei să nu-l voteze pe tatăl său la alegerile locale din iunie. Este vorba despre Alexandru Ioan Antal, care candidează pentru Primăria Chiochiș pe listele Alianței Dreapta Unită, după ce PSD a renunțat la el.

Într-o postare pe Facebook, Alice Sandra Cojan a adus critici dure tatălui său, numindu-l „un monstru fără școală și fără nicio pregătire profesională” și îndemnând locuitorii să nu îl voteze. Ea a făcut referire și la presupusele abuzuri în familie, afirmând că tatăl ei ar fi agresat atât pe ea, cât și pe mama sa.

Alexandru Ioan Antal a reacționat la aceste acuzații, susținând că divorțul cu prima sa soție a fost decis de aceasta fără să îl informeze și că a plătit pensie alimentară regulat. De asemenea, Antal a subliniat că a păstrat distanța de fiica sa din cauza conflictelor cu mama acesteia și a negat acuzațiile aduse de Alice Sandra Cojan.

Candidatul a fost inițial anunțat ca reprezentant al PSD pentru Primăria Chiochiș, însă partidul a optat pentru alt candidat în cele din urmă. Antal a fost ulterior cooptat de Alianța Dreapta Unită și va candida la alegerile locale din iunie pe listele acestei alianțe.

Antal, în vârstă de 51 de ani, este șef de balastieră și nu a avut anterior experiență în administrația locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.