După un an şi jumătate de la lansarea licitaţiei, ADI Deşeuri nu a stabilit încă operatorul pentru colectarea gunoaielor din Bistriţa-Năsăud

153

Perioada de provizorat în ceea ce priveşte colectarea deşeurilor de pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud nu se află încă la sfârşit. Ofertele depuse la licitaţia având acest obiect sunt însă în evaluare, cel puţin asta susţine conducerea ADI Deşeuri. O evaluare care durează de mai bine de un an şi jumătate.

 

Valoarea estimată a contractului, se ridică la suma totală de 143.223.158 lei, fără TVA. În cursa pentru obţinerea contractului extrem de tentant au intrat SC RER SUD SA, SC ACTIV-SALUBRITATE SA şi SUPERCOM SA.

Cele trei companii s-au mai întrecut la o licitaţie privind concesionarea serviciilor de colectare şi transport a deşeurilor în cea mai mare zonă a judeţului Alba, care cuprinde municipiile Alba Iulia şi Aiud, respective oraşele Teiuş, Ocna Mureş şi comunele limitrofe acestora, organizată de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară ”Salubris” Alba.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistriţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here