Două dintre victimele accidentului de la Petriș, produs marți seara, au fost transferate la spitalele clinice de urgență din Cluj-Napoca și Timișoara. Este vorba de două fete în vârstă de 17 ani. Celelalte cinci victime – respectiv o fată și patru băieți – au rămas internate la Bistrița, informează Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Bistrița.

„Cei șapte pacienți policontuzionați în urma accidentului rutier de ieri din localitatea Petriș – 3 fete (cu vârste de 17 ani) și 4 băieți (doi cu vârste de 17 ani și doi cu vârste de 18 ani) – au primit îngrijiri medicale specifice în cursul nopții în Unitatea de Primire a Urgențelor.

În urma investigațiilor clinice și paraclinice, echipa medicală pluridisciplinară a decis transferarea la secțiile clinice de Chirurgie și Ortopedie pediatrică din cadrul spitalelor clinice de urgență pentru copii din Cluj-Napoca și Timișoara a două dintre tinere, care au suferit multiple traumatisme și fracturi.

Ceilalți cinci pacienți au rămas internați la secțiile Chirurgie generală și ORL ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița și în acest moment starea lor de sănătate este stabilă. Beneficiază de tratamentul și îngrijirile medicale necesare”, a precizat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al SCJU Bistrița.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.