Adolescentul care și-a pierdut viața marți seara în accidentul de la Petriș este fiul soților Lavinia și Gabi Ștefoi, cunoscuți șoferi de TIR din Bistrița. Se numea Erik Ștefoi și era elev în clasa a X-a la Colegiul „Andrei Mureșanu” din Bistrița.

Tânărul a profitat de absența părinților plecați într-o cursă în Europa, și a ieșit cu alți 7 prieteni la o plimbare cu autoturismul familiei, deși nu avea permis de conducere pentru această categorie de autovehicule. Pe drumul forestier care face legătura între Petriș și Dealul Negru, a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Rănit foarte grav, Erik Ștefoi a decedat.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Condoleanțe familiei!

Ceilalți 7 tineri au suferit multiple traumatisme și au fost transportați la spital. În acest moment sunt stabili hemodinamic și respirator și sunt investigați și monitorizați de personalul medical.

„În urma accidentului rutier petrecut în localitatea Petriș, la UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița au fost aduși șapte tineri (cu vârste de 17 ani, respectiv 18 ani), prezentând multiple traumatisme.
În acest moment, pacienții sunt conștienți, cooperanți, stabili din punct de vedere hemodinamic și respirator și sunt în curs de stabilizare și investigare.
La nivelul spitalului a fost activat Planul Alb de Cod Galben, a fost suplimentat personalul medical prin chemare de la domiciliu, astfel că pentru fiecare din cei șapte pacienți s-a constituit câte o echipă medicală care monitorizează cazul”, a transmis Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.