Direcţia Servicii Publice Bistriţa organizează la data de 15 iunie, de la ora 10.00, concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice vacante de referent clasa III grad profesional superior la Compartimentul gestiuni.

Cei interesați trebuie să fie absolvenți de studii medii cu diplomă de bacalaureat și să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice referent grad superior: minim 9 ani.

„Condiţiile generale de participare la concursul menţionat sunt cele prevăzute la art. 54 din Legea nr. 188/1999* – Statutul funcţionarilor publici, republicată cu modificările şi completările ulterioare.
Concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice vacante constă în selecţia dosarelor, probă scrisă şi interviu”, informează municipalitatea.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Direcţiei Servicii Publice Bistriţa, la Compartimentul resurse umane, până în data de 03.06.2015, ora 15.00, iar concursul se va desfăşura la sediul instituției.

„Bibliografia pentru concurs se afişează la sediul Direcţiei Servicii Publice Bistriţa şi pe site-ul www.primariabistrita.ro (Direcţia Servicii Publice – Anunţuri posturi vacante‚ începând cu data de 14.05.2015. Relaţii suplimentare se obţin la tel. 0263-216.202, int. 105”, mai adaugă municipalitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.