Cinci magistraţi şi cinci poliţişti s-au ales cu plângeri penale! Un bistriţean condamnat pentru agresiuni sexuale asupra minorilor, i-a acuzat de abuz în servciu şi represiune nedreaptă

933

Trei judecători, doi procurori şi cinci ofiţeri de poliţie au fost acuzaţi de un bistriţean de abuz în serviciu şi represiune nedreaptă, după ce acesta a fost anchetat, judecat şi găsit vinovat pentru agresiune sexuală asupra minorilor. Florin Bîrlă, fost ofiţer MapN, a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, iar plângerea împotriva celor care l-au trimis după gratii fiind făcută din penitenciar. În noiembrie anul trecut, fostul ofiţer a fost liberat condiţionat, după ce a stat în puşcărie doi ani, la care se mai adaugă un an anterior condamnării definitive, perioadă în care a fost arestat preventiv.

 

În noiembrie 2014, Florin Bîrlă a fost acuzat de trei femei din Bistriţa că le-ar fi agresat sexual copiii minori, aceştia avâd vârste cuprinse între 6 şi 9 ani. Din documentele instanţei reiese faptul că fostul ofiţer, care avea un chioş în partea de jos a municipiului Bistriţa, obişnuia să stea de vorbă cu respectivii copii foarte des, îi mângâia, inclusiv în zona organelor genitale. Până într-o zi când a fost observat de o doamnă care îl ştia pe unul dintre copiii agresaţi şi al cărei propriu fiu s-a dovedit în final că se număra printre victimele bărbatului. Micuţii erau ademeniţi de Bîrlă cu tot soiul de dulciuri, după care începea să îi mângâie, până când mâna lui ajungea până în interiorul îmbrăcăminţii intime ale copiilor pe organele genitale. Zona era greu de evitat, în condiţiile în care drumul cel mai scurt de acasă la şcoala la care învăţau cei trei copii, şi înapoi, trecea exact prin faţa chioşcului lui Bîrlă.

Instanţa Judecătoriei Bistriţa, unde a fost judecat dosarul pe fond, l-a condamnat de Florin Bîrlă la 5 ani de închisoare cu executare.


Află mai multe detalii, cumpărând ziarul Gazeta de Bistrita de la orice punct de vânzare a presei.

1 COMENTARIU

  1. Lasati mai, nu mai tot faceti tot felul de „denuntzuri ” pe ideia ca denuntzarea calomnioasa nu este pedepsita de lege fiind o infractiune abrogata de nat.araii de politruci si care este coroborata cu „inamovibilitatea magistratilor” … care nici ei nu raspund pentru abuzurile ori neglijentele in serviciu , in cazul in care dau curs la un astfe de denuntz , ptr ca se va da „liber” la permisele de conducere, fara examen . Platesti ( cu viatza ) si ai permis… ( de trecut dincolo ) … ! Ce ziceti, asa este ok ???!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here