A fost elaborat Proiectul de hotărâre privind aprobarea extinderii intravilanului municipiului Bistriţa în vederea amenajării Parcului Recreativ Codrişor, iniţiat de consilierul local Toniuc Alexandru Marian.

„În temeiul prevederilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, se aduce la cunoştinţă publică faptul că a fost elaborat Proiectul de hotărâre privind aprobarea extinderii intravilanului municipiului Bistriţa în vederea amenajării Parcului Recreativ Codrişor, beneficiar Consiliul Local al municipiului Bistriţa, iniţiat de domnul Toniuc Alexandru Marian – consilier local şi intenţia de a-l supune analizei şi aprobării Consiliului Local al municipiului Bistriţa în şedinţa ordinară din luna august 2015”, informează municipalitatea.

Cei interesați pot formula propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ.

„Propunerile, sugestiile sau recomandările se vor formula în scris şi vor fi depuse la Centrul de Relaţii Publice al Primăriei municipiului Bistriţa, situat în Bistriţa, str. Gheorghe Şincai, nr. 2, până la data de 10.08.2015.
Persoanele sau organizaţiile interesate, care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotărâre, vor specifica articolul sau articolele din proiect la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului.
Proiectul de hotărâre este afişat pe site-ul Primăriei municipiului Bistriţa, www.primariabistrita.ro, Secţiunea CONSILIUL LOCAL – Proiecte de hotărâri cu caracter normativ, dar şi la Centrul de Relaţii Publice al Primăriei, situat în municipiul Bistriţa, str. Gheorghe Şincai, nr. 2”, mai adaugă municipalitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.