Ce huse iPhone 8 sunt la modă anul acesta?

544

Husele nu mai sunt ce erau odată, trebuie să recunoaștem că acestea au devenit mici piese de artă. Atunci când vedem pe cineva cu telefonul în mână primul lucru pe care îl observăm este husa, iar dacă modelul acesteia este unic atunci avem toate șansele să uităm să întrebăm pentru ce telefon a fost creată.

Pentru că husele au devenit așa de importante trebuie să aflăm ce modele de huse se poartă anul acesta și nu trebuie să ne lipsească. Așa cum deja știți că husele sunt făcute numai după anumite telefoane, tocmai de aceea la unele modele putem găsi husa potrivită și la unele nu. Totuși nu trebuie să disperăm, ci să ne aducem aminte că în primul rând husa trebuie să ne placă nouă și apoi celor din jur.

Husele cu diverse decorațiuni „plutitoare”

Probabil ați observat și voi acele huse care au în interior diverse decorațiuni (inimioare, steluțe, fulgi de nea etc.) care atunci când telefonul este mișcat se deplasează și ele. Aceste huse iPhone 8 au un impact foarte mare asupra celor din jur, reușind să atragă foarte rapid atenție. În plus, ele nu sunt periculoase pentru telefon, fiind realizate dintr-un plastic foarte rezistent.

Husele cu standuri magnetice

Aceste huse nu doar că impresionează prin decor, dar sunt foarte utile atunci când vrei să vizionezi un film pe telefon sau să participi la o teleconferință. Datorită standului magnetic telefonul poate sta în diverse poziții fără a exista riscul ca el să cadă.

Husele degrade

De cele mai multe ori aceste huse iPhone 8 sunt realizate din materiale foarte rezistente la impact. Pe lângă acest beneficiu ele reușesc să atragă atenția prin culoarea lor. O astfel de husă își va schimba nuanța în funcție de modul în care lumina cade pe ea sau de unghiul din care este privită – acest mic detaliu o face să fie printre cele mai căutate huse de anul acesta.

Husele cu sensibilitate termică

Aceste huse sunt foarte speciale pentru că își schimbă culoarea în funcție de temperatura obiectelor cu care intră în contact. De exemplu atunci când atingem husa și avem mâinile reci ea va avea o culoare, dacă o atingem când avem mâinile calde husa va avea o altă culoare. Acest lucru este foarte interesant și tocmai de aceea aceste huse se merită achiziționate.

De unde putem achiziționa astfel de huse iPhone 8?

Simplu, de pe stifler.ro. Acest magazin online ne pune la dispoziție o gamă foarte largă de huse pentru iPhone 8. Modelele sunt foarte diverse și tocmai de aceea nu trebuie să ratați ocazia de a le adăuga în coș. Prețurile sunt foarte accesibile, lucru care ne permite achiziționarea mai multor modele de huse.

Stifler.ro nu vă oferă huse doar pentru iPhone 8, ei au accesorii pentru numeroase modele de telefoane, tocmai de aceea mai bine îi vizitați pentru a vedea ce produse se potrivesc cu telefonul vostru și pentru a plasa o comandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here