Pentru prima data în cei 11 ani de când  Primăria municipiului Bistriţa organizează Zilele Bistriţei, acestea au loc în Oborul de la Viişoara.

Potrivit primarului Ovidiu Creţu, transportul nu va fi o problemă, deoarece bistriţenii vor avea la îndemână patru modalităţi de a ajunge la Oborul din Viişoara: Linia Verde între orele 10-22;  Linia 2 – autobuzele vor circula la interval de 20 de minute până la ora 24; trenurile care opresc în Viişoara şi Trăsurile Romsilva care vor asigura transportul contra cost – cinci lei /persoană.
„Reţeta celor trei zile de sărbătoare este similară , diferită fiind locaţia”, a spus primarul Ovidiu Creţu. Edilul a mai declarat că suma de bani alocată celor şase formaţii care vor concerta de Zilele Bistriţei, plus cazarea şi transportul acestora se ridică la 82.000 de lei. De asemenea, Ovidiu Creţu a mai precizat că banii alocaţi acestor manifestări nu sunt bani publici, ci provin din sponsorizări, primarul făcând aceeaşi afirmaţie şi vineri, 10 iulie, într-un interviu acordat postului de televiziune Realitatea de Bistriţa. „Aceştia nu sunt bani publici. Zilele municipiului se autosusţin. Banii pe care îi adunăm pentru taxele din zona Heidenfeld vor fi pentru plata formaţiilor artistice”, a declarat Creţu.

 

Simona Moldovan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.