Şoferii care circulă pe Bulevardul Republicii, nu vor mai putea întoarce în zona cofetăriei Magnolia, manevra fiind "blocată" prin extinderea scuarului. Manevra de intoarcere pe acest bulevard se va putea face deocamdata in intersecţiile străzilor Ursului, Zimbrului, Lalelelor şi Mihai Eminescu.

Scuarurile vor fi închise treptat, manevra de întoarcere urmând a fi posibilă doar la una din intersecţii, unde va fi creat un sens giratoriu.

Astfel, şoferii care circulă prin spatele Magnoliei (strada B.St. Delavrancea) vor fi obligaţi să iasă în bulevard şi să-şi continue drumul, fără a mai putea vira stânga.

Teoretic, pe Bulevardul Republicii se circulă pe două benzi, însă practic o bandă e mereu ocupată de maşinile parcate, iar cealaltă se ocupă parţial de autovehiculele care intră efectuând manevra de întoarcere pe respectiva şosea.

Reprezentanţii Primăriei Bistriţa şi Poliţiei Rutiere caută împreună soluţii optime pentru fluidizarea traficului din această zonă.

Prin aceste măsuri, de unire a scuarurilor se încearcă evitarea blocajelor create de şoferii care vor să intoarcă pe Bulevard.

 

Paul Bucur

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.