O bistrițeancă s-a ales cu dosar penal pentru fals în declarații și zădărnicirea combaterii bolilor, după ce s-a prezentat la o unitate medicală din municipiul Bistrița, fără însă să spună medicilor că are simptome specifice de infectare cu coronavirus, dar și că un membru al familiei sale a fost confirmat pozitiv.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița, în data de 31.03.2020, „o persoană de sex feminin s-a prezentat la o unitatea medicală de pe raza municipiului Bistrița și a declarat necorespunzător adevărului faptul că nu are nicio simptomatologie specifică infectării cu virusul CoVid-19 și nu a fost în contact cu un pacient CoVid-19, deși un membru al familiei a fost confirmat în dimineața aceleiași zile cu acest virus”. 

În acest context, procurorii bistrițeni subliniază faptul că femeia s-a prezentat la unitatea medicală tocmai ca urmare a prezentării de simptome specifice. 

1 COMENTARIU

  1. Ma, la ” diaspo-virusatzii ” astia NU MERGE CU DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE , ci bota, parul si scorbaciul cu bube , ca de groaza carantinei si pe seama na.ro.ziei lor , mint de ” ingheatza … apele ” toti ! Dupa ce odata ne transmit virusul ucigas, le putem tot face doare penale … Si ” porcu s-a jurat ” … ca altu’ el nu se mai tavaleste prin balega si nu mai mananca c*cat , inafara de ” ala … ca-i cald „…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here