Conform unui comunicat de presă emis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Agenţia Naţionala Antidrog a trecut din subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor în structura Inspectoratului General al Poliţiei Române, care a preluat atribuţiile funcţionale ale acesteia.
    

    Agenţia Naţională Antidrog dispune de aceleaşi structuri centrale şi teritoriale şi de acelaşi personal specializat ca în perioada în care funcţiona în subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor. Diferenţa constă în faptul că structurile de suport (logistică, financiar, resurse umane şi relaţii internaţionale) au fost înglobate formaţiunilor de specialitate ale poliţiei, iar numărul funcţiilor de conducere şi nivelul de salarizare al acestora au fost reduse considerabil.

 

    În prezent, Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin Agenţia Naţională Antidrog, derulează 12 proiecte, implementate cu sprijinul partenerilor străini, în valoare de peste 3,5 milioane de euro. De asemenea, pentru perioada 2009-2011, agenţia a contractat sau are în curs de contractare opt proiecte, în valoare de 15 milioane de euro şi a depus spre finanţare, din fonduri structurale, trei proiecte care însumează şase milioane de euro.

 

Gabriel OARCĂS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.