Maramureșean, prins cu câteva mii de pachete țigări de contrabandă, în Bistrița-Năsăud

172

Un bărbat din Maramureș a fost prins de polițiști cu aproape 5.000 de pachete de țigări de contrabandă, pe care le avea în interiorul autoutilitarei pe care o conducea. Oamenii legii susțin că bărbatul a prejudiciat astfel statul cu aproape 55.000 lei. 

Totodată, polițiștii i-au confiscat maramureșeanului marfa, dar și mașina, și în plus acesta va fi cercetat pentru contrabandă.

 

 

Ieri, 15 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic pentru control, un bărbat de 41 de ani din Vișeu de Jos, județul Maramureș, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 17, pe raza comunei Tiha Bîrgăului.

În urma controlului autoturismului, polițiștii au descoperit în interiorul acestuia 99.600 de țigarete care nu au timbre sau marcaje fiscale românești și despre care există suspiciunea că ar proveni din săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul în cauză a fost indisponibilizat.

Prejudiciul cauzat bugetului general consolidat al statului este de 54.780 lei.

Cercetările continuă de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă și pentru stabilirea întregii activități infracționale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ