Sursa foto: captură video- Facebook

Președintele USR, Cătălin Drulă, a anunțat că în anul electoral 2024, o alianță cu partidul lui Dacian Cioloș este puțin probabilă. De asemenea, AUR este exclus de pe lista.
„Nu văd nicio formă de colaborare cu un partid extremist (AUR – n.r.). Iar în ceea ce îl priveşte pe domnul Orban avem o colaborare parlamentară foarte bună. Depunem împreună moţiuni simple împreună, atacuri la CCR. În afara zonei parlamentare, colaborăm bine la nivel local, lucruri punctuale şi cu PMP. Atâta timp cât vorbim despre partide democratice, din zona care respectă valorile democratice. Ne dorim o colaborare şi să oferim o alternativă României în 2024. Spun că doresc să colaborăm cu toţi cei care vor să pună umărul la dărămârea PNL-PSD. E posibilă o construcţie şi alternativă de dreapta”, a afirmat Cătălin Drulă, întrebat duminică la Prima News dacă vede o posibilitate de colaborare în perspectiva lui 2024. Sau până atunci acţiuni comune cu cele două partide sau v-aţi dezis de tot de politica AUR şi încercaţi doar cu Ludovic Orban să construiţi ceva. Cu care e posibil să mergeţi şi în alegerile din 2024, scrie stiripesurse.ro.

El a mai precizat că nu vede „nicio formă de colaborare cu un partid extremist”, cum este AUR. Chestionat dacă mai are disponibilitate la un proiect comun cu Dacian Cioloş în anul 2024, Drulă a răspuns: „E un pic ridicol. Nu, nu suntem totuşi la emisiunea «Iarta-mă».

„Eu îl respect pe dumnealui. Au luat totuşi o alegere. Sunt pe calea lor. Pe mine mă interesează ce se întâmplă cu USR”, a completat Drulă.

Citește și: Fiul primarului Bălăjan, război în instanță cu Garda Forestieră! (II)  De ce a întors CA Cluj dosarul la Tribunalul BN spre rejudecare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.