Încă un om de afaceri se alătură echipei viitorului. Medicul Gavrilaș Mureșan a decis să lupte alături de Robert Sighiartău, candidatul PNL la Consiliului Județean BN, pentru schimbarea în bine a județului nostru.

Robert Sighiartău, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Bistrița Năsăud a susținut și a promis susținerea mediului de afaceri local. În acest sens, a vizitat numeroase firme din județ, din diferite domenii, pentru a afla care sunt problemele cu care se confruntă și a găsi astfel soluțiile necesare.

Unul dintre antreprenori a decis să se alăture echipei viitorului. Medicul Gavrilaș Mureșan pune umărul la lupta liberală de schimbare a județului Bistrița – Năsăud.

Facem echipă pentru Bistrița-Năsăud! De astăzi, medicul și antreprenorul Gavrilaș Mureșan se alătură oficial proiectului pe care l-am lansat pentru schimbarea în bine a județului Bistrița-Năsăud. Dintotdeauna valorile noastre au fost comune și am susținut proprietatea, competitivitatea, un mediu de afaceri sănătos, necontaminat de politica celor care vor control și autoritarism. Suntem persoane libere și vrem ca generațiile care vin să trăiască într-un mediu sănătos din toate punctele de vedere. Bine ați venit, domnule doctor !” a declarat Robert Sighiartău.

Medicul și antreprenorul Gavrilaș Mureșan este fondatorul grupului Sanovil. Acesta a luat ființă în anul 2007, și s-a extins fulminant în cei peste 16 ani de activitate. La început a existat doar clinica Sanovil din Viișoara, apoi s-a extins cu Policlinica Nouă Sanovil de pe strada 1 Decembrie din Bistrița. Ulterior s-a ridicat și spitalul de recuperare, îngrijiri paliative și oncologice. Mai mult, clinica și-a deschis un punct de lucru și la Beclean, dar a încheiat și un parteneriat pentru un centru integrat în comuna Căianu Mic.

Cinica Sanovil are zeci de angajați și contracte de colaborare cu medici din diferite domenii.  În anul 2022, cifra de afaceri a clinicii a fost de 21 de milioane de lei, de aproape 6 milioane de lei. Comparativ cu anul precedent, s-a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 15.90 %. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.