Comportament scandalos al primarului comunei Spermezeu, Sorin Hognogi! În urmă cu câteva luni edilul a bătut un bărbat, care ar fi angajat la firma tatălui său, din localitatea pe care o păstorește. Hognogi, care este și vicepreședinte al PNL Bistrița-Năsăud, candidează din partea acestui partid pentru un nou mandat de primar al comunei Spermezeu.

Înregistrarea video în care se observă cum primarul Sorin Hognogi se năpustește asupra unui bărbat care stătea la o masă pe terasa unui local din comună și pe care apoi îl lovește cu bestialitate cu pumnii, au fost difuzate miercuri de Romania TV.

Contactat de postul de televiziune, Sorin Hognogi a declarat că regretă fapta, însă respectivul bărbat i-ar fi amenințat familia, motiv pentru care i-ar fi dat „nu un pumn, ci două pălmi”.

Bărbatul agresat a depus plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean, unde s-a deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe, în care se cercetează fapta primarului Hognogi.

Reamintim că, în decembrie 2022, primarul Sorin Hognogi a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru fraude cu subvenții APIA. Concret, edilul este acuzat de instigare la folosirea sau prezentarea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept sau reținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată, și fals intelectual, în formă continuată.

Despre acest subiect citește aici:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.